Noordzee Résidence de Banjaard

Het park

Alles over Noordzee Résidence De Banjaard

Op Noordzee Résidence De Banjaard vindt u alles voor een onvergelijkbare vakantie in Kamperland. De locatie bevindt zich tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer wat de ideale uitvalbasis is voor al uw activiteiten in de provincie Zeeland. Op het park zelf is er een hoop te beleven. Wij zorgen voor een zorgeloze vakantie: Kom en geniet! Verkrijg onmiddellijk een overzicht van onze verschillende accommodaties en mogelijkheden voor ontspanning en alle faciliteiten op het park.

Het volledige programma!

Wat heeft u nodig voor een perfecte vakantie in Kamperland? Net zoals wij allemaal verschillend zijn, zijn zo ook ieders vakantiewensen verschillend. De Banjaard heeft voor elk wat wils in petto! Ontspan in een ongedwongen sfeer met alle denkbare comfort. Noordzee Résidence De Banjaard biedt vele mogelijkheden voor recreatieve activiteiten direct op het park. Wie aan sport wil doen kan kiezen tussen snooker, minigolf, tafeltennis, bowling, zwemmen en nog meer opties. Voor onze kleine gasten zijn onze mascotte Koos en zijn Kids Club natuurlijk het hoogtepunt van de vakantie. Zingen, dansen, knutselen en spelen met de andere kinderen: leuk voor de kinderen - korte onderbreking voor de ouders. Zo kan men zich tijdens de familievakantie de ik-tijd veroorloven.

U heeft het overzicht!

Met ons plattegrond van het vakantiepark in Kamperland heeft u een duidelijk overzicht. Hier kunt u zien waar de verschillende woningtypen precies staan. Alle belangrijke punten zijn met kleur gecodeerd en met namen aangegeven. Zo kunt u snel de gewenste sportveld , de receptie, de speeltuin, of de route naar de bushalte vinden.

Home sweet home

Lees meer over onze verschillende accommodaties op het park. Kies tussen een bungalow, een cottage of een luxe villa voor maximaal 18 personen. Alle woningen zijn modern en comfortabel ingericht. Hier zie je duidelijk de voordelen van de desbetreffende accommodatie: eigen sauna, direct aan het strand, vaatwasser, tuin, serre of garage. Kies op basis van uw persoonlijke behoeften en wensen!