Noordzee Résidence de Banjaard
  • Umgebung Kamperland
  • Kamperland's Umgebung

Omgeving

Zeeland beleven

Laat u inspireren door de verscheidenheid van Zeeland! Zo klein dat de provincie is, zo rijk is zij aan verschillende activiteiten en excursies. Op het voormalige eiland Noord-Beveland rond om de Noordzee Résidence de Banjaard vindt u veel mooie fiets- en wandelroutes. Stranden, cultuur, watersport, historische steden - en dat allemaal in de buurt van Noordzee Résidence de Banjaard!

Met de fiets of met de auto is het vanaf Noordzee Résidence de Banjaard maar een klein eindje naar Walcheren. Hier vindt u de historische steden Middelburg, Domburg en Vlissingen. Ook de grotere steden, zoals Rotterdam of Antwerpen, zijn een uitje waard. Voor de kleinste gasten is er tijdens een vakantie in Zeeland veel te beleven. Bezoek bijvoorbeeld eens een subtropisch zwembad, speel een partijtje minigolf of stuur de kids op een ontdekkingstocht door de flora- en faunawereld van Zeeland. Ga eropuit en spendeer een dagje aan zee. Zeehonden spotten, zandkastelen bouwen of gewoon lekker even uitwaaien: het kan allemaal. Vakantie in Zeeland is een onvergetelijk avontuur!

Geniet van uw vakantie in Kamperland! Ontdek tijdens uw verblijf op Noordzee Résidence de Banjaard de echte Zeeuwse delicatessen: mosselen, oesters en natuurlijk de zoete Zeeuwse bolus! Verken de flora- en faunawereld van de provincie in de vele natuurgebieden, slenter door de gezellige historische steden en dorpjes in de omgeving, ga een sportief dagje kitesurfen of zeilen, en kom helemaal tot rust tijdens een wandeling op het lange zandstrand. Maar pas op: Zeeland is verslavend!

Tips & Trips

De omgeving biedt tal van mogelijkheden