Noordzee Résidence de Banjaard

Familievilla special

Gruppenunterkunft Zeeland
Maak gebruik van onze familievilla special voor uw volgende familieuitje!
Scroll naar beneden om alle beschikbare accommodaties te bekijken en klik op 'prijs info' voor de aankomstdata en prijzen

Familievilla special

Op Noordzee Résidence de Banjaard kunt u met de hele familie vakantie komen vieren! Ideaal voor verjaardagen, reünies, en andere feesten. Heeft u een grote vriendengroep? Ook dan kunt u onze familievilla's boeken voor een onvergetelijke tijd!

Noordzee Résidence de Banjaard beschikt over luxe familievilla's die geschikt zijn tot en met wel 16 personen, met 8 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan één zelfs met jacuzzi! De keuken is van alle gemakken voorzien, met onder andere een vaatwasser en magnetron. Wat wilt u nog meer? Een sauna?! Zelfs dat kunt u in onze familievilla vinden. Daarnaast beschikken de familievilla's over een serre en in de woonkamer zorgt een open haard voor een gezellige sfeer. Ook aan de kleinsten is gedacht! De villa beschikt over een kinderbedje, een kinderstoel en een bolderkar voor diverse uitstapjes. Geniet van een welverdiend wijntje in uw eigen tuin! Deze is omheind en het terras beschikt over tuinmeubelen en een zonnescherm. U kunt tevens een wasmachine en droger in de villa vinden. De perfecte accommodatie voor uw vakantie met de hele familie!

YL10
Vrijstaande villa met 4 slaapkamers, een bubbelbad en sauna
10 personen
4 slaapkamers
140 m2
Y10 Comfort
Gerestylede vrijstaande villa met 4 slaapkamers en een sauna
10 personen
4 slaapkamers
140 m2
Y10
Vrijstaande villa met 4 slaapkamers en een sauna
10 personen
4 slaapkamers
140 m2
FV16
Vrijstaande villa met 8 slaapkamers, sauna, bubbelbad en wasmachine
16 personen
8 slaapkamers
240 m2
FV16 Comfort
Gerestylede vrijstaande villa met 8 slaapkamers, sauna, bubbelbad en wasmachine
16 personen
8 slaapkamers
240 m2