Noordzee Résidence De Banjaard - Vakantiepark Kamperland

Tussen de Noordzee en het Veerse Meer ligt een paradijs voor de vakantieganger. Het vakantiepark in Kamperland is echt een ideale plek om met het hele gezin van een heerlijke vakantie in Zeeland te genieten. Noordzee Résidence De Banjaard is een ruim opgezet vakantiepark en heeft een ideale ligging, vlak achter de duinen van het heerlijke grote en schone Banjaard strand en centraal gelegen voor verschillende uitstapjes naar de afwisselende omgeving. Boeiende bezienswaardigheden, gezellige steden en een prachtige natuur zijn de ingrediënten die Zeeland te bieden heeft. Met een verblijf in het comfortabele bungalowpark in Kamperland, weet u zeker dat u alles in de buurt heeft om er een fijne vakantie van te maken.

De centrale ligging van de bungalowparken Kamperland

De vakantieparken in Kamperland zijn centraal gelegen ten opzichte van de historische steden Middelburg en Zierikzee, maar ook het gezellige Veere ligt vlakbij. Het nabijgelegen Deltapark Neeltje Jans vertelt alles over de Watersnoodramp en de indrukwekkende Deltawerken. Maar ook Kamperland zelf heeft veel te bieden. Het toeristische dorp heeft een enorme aantrekkingskracht op de watersporters, de mogelijkheden zijn hier namelijk zeer uitgebreid. Ook de populaire jachthavens en de vele winkels in het dorp trekken veel bezoekers. Alles ligt op loopafstand. De omringende natuurgebieden zijn waardevolle gebieden voor de vogels. Met de 32 kilometer lange fietsroute kunt u heel Noord-Beveland ontdekken. De omgeving van het vakantiepark in Kamperland heeft namelijk meer dan alleen maar strand en zee, de plek is ook omringd met een prachtige natuur.

De vele faciliteiten van het vakantiepark in Kamperland

Heeft u zelf geen fiets bij u? Dan kunt u op het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard ook een fiets huren, net zoals een bolderwagen. Met de vele fiets en wandelroutes kunt u er met het hele gezin op uit trekken. Maar u kunt natuurlijk ook een potje gaan midgetgolfen of zwemmen op het bungalowpark in Kamperland. Het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard heeft vele faciliteiten die het verblijf nog leuker maken. Ook de verschillende typen villa’s zijn van alle gemakken voorzien, sommige hebben zelfs een bubbelbad of een sauna. Er zijn ook villa’s waar de hond gewoon mee op vakantie kan. Heeft u tijdens de vakantie dialyse nodig, op het vakantiepark is een vakantiedialyse aanwezig. Bekijk hier de parkplattegrond.

Vakantiepret in alle seizoenen

Zowel het vakantiepark als de Zeeuwse kust heeft alles huis om er een prettig en afwisselend verblijf van te maken voor het hele gezin. Of u nu sportief bent ingesteld of juist behoefte heeft aan rust en ruimte, het kan allemaal tijdens uw verblijf op het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard. Mede door de vele zonuren aan de Zeeuwse Kust is deze locatie geschikt voor alle seizoenen.