Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Vrouwenpolder

De meest bekende attractie van Zeeland, Delta Park Neeltje Jans, bevindt zich direct in de buurt van Noordzee Résidence de Banjaard. Dit museum heeft als thema de zee en alles daaromheen. Hier kunt u lokale zeedieren bekijken, maar ook hun tropische familieleden. U kunt hier zelfs zwemmen met haaien! Vergaap u aan de zeehonden met hun trucs tijdens een van de spectaculaire shows, vaar met de grote rondvaartboot van het park mee op de Oosterschelde en leer meer over het leven in deze zeearm van de Noordzee, of laat uw kinderen lekker spetteren in het waterpark, dat ook onderdeel is van het museum. De orkaanmachine is iets wat u zeker moet beleven tijdens uw bezoek aan Delta Park Neeltje Jans: hier kunt u ervaren hoe een orkaan echt voelt, terwijl u in het oog van de storm staat!

Openingstijden: verschillen per periode, kijk hiervoor op de website.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.