Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Watersportcentrum De Schotsman

Watersportcentrum De Schotsman

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Kamperland

Voor alle waterratten en sportievelingen: bij Schotsman Watersportcentrum kun je waterskiën of wakeboarden aan de waterski-kabelbaan. De grote skibaan is 820 m lang en draait met 30 km/uur. Val je in het water, dan zwem je naar de oever en start gewoon nog een keer. Er worden ook kids clinics gegeven aan de mini-waterskibaan, speciaal voor kinderen van 7-12 jaar.

Daarnaast verhuurt men bij Watersportcentrum De Schotsman kajaks en Stand Up Paddleboards en in de zomer organiseert het bedrijf regelmatig banaanvaren en flyboarden. De capriolen op het water zijn goed te zien (en te fotograferen) vanaf het terras van Restaurant Beau4. Bij Schotsman Watersportcentrum hoeft niemand zich te vervelen!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.