Vakanties in Zeeland: puur genieten

Zeeland, een provincie in het zuidwesten van Nederland die al talloze jaren vele harten steelt. ‘Een zomer in Zeeland’ of ‘Zoutelande’, zijn zomaar wat liedjes die er over deze fraaie provincie geschreven. Natuurlijk is dat niets voor niets. Zeeland heeft iets wat een diepe indruk achter laat. Het land ligt ook letterlijk in zee, waar je ook verblijft, er is altijd water in de buurt. Met een 650 kilometer lange kustlijn is het werkelijk een paradijs voor de watersporter. Maar in Zeeland is ook alles en iedereen met elkaar verbonden. De bruggen, dijken en de machtige Deltawerken zorgen dat iedere overkant te bereiken is. Genoeg te ontdekken dus in Zeeland, maar ook voldoende plek om te genieten van rust en ruimte.

Optimaal genieten in het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard

Genieten kunt u ook in het veelzijdige vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard. Het ruim opgezette en luxe vakantiepark ligt in Kamperland, direct achter de duinen van het schitterende Noordzeestrand. De luxe vakantiehuisjes in Zeeland bieden alle comfort die u tijdens uw vakantie graag ervaart. De vrijstaande of geschakelde villa’s zijn compleet ingericht, soms zelfs met een bubbelbad of sauna en ze zijn allemaal voorzien van gratis wifi. Op het vakantiepark hoeft u zich niet te vervelen, u kunt bijvoorbeeld gaan spetteren in het overdekte zwembad, midgetgolfen of een potje tennissen. Voor een vakantie in Zeeland is dit vakantiepark het hele jaar door een geweldige bestemming. Op het park bestaat zelfs de mogelijkheid voor een vakantiedialyse.

De hond mee naar Zeeland

In sommige villa’s zijn huisdieren toegestaan. U kunt dus met de hond lekker uitwaaien op de kilometerslange stranden of een wandeling door de fraaie duinen of bossen maken. Door de vele zonuren die de Zeeuwse kust heeft, is de kans op droog weer groot. Een vakantie in Zeeland heeft eigenlijk alles te bieden, voor iedereen en alle wensen. Behalve een ruime keuze aan sportieve activiteiten, biedt een vakantie in Zeeland ook genoeg op het gebied van cultuur en natuur. Bezoek eens de sfeervolle historische steden, zoals Zierikzee of Middelburg. Maar ook een mosselfeest in de kleinere plaatsen of een van de andere festivals maken vakanties in Zeeland zo bijzonder.

Indrukwekkende bezienswaardigheden

Tijdens een vakantie in Zeeland mag u een bezoek aan de indrukwekkende Deltawerken niet overslaan en de hele familie zal ook van het Deltapark Neeltje Jans genieten. Vakanties in Zeeland bieden tal van bezienswaardigheden voor alle leeftijden. Vanuit het prachtige strand bij het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard kunt u de Oosterscheldekering al zien liggen. Hier kunt u nog even nagenieten tijdens een schitterende zonsondergang van de heerlijke vakantie en de vele indrukken die het fraaie vakantiepark en het mooie Zeeland op u hebben gemaakt.