Noordzee Résidence De Banjaard - Weekend weg Zeeland

Een weekendje weg in Zeeland is een heerlijke manier om even lekker te ontspannen. Even weg van alle dagelijkse rompslomp en genieten van alle mooie dingen die Zeeland u te bieden heeft. Om te beginnen heeft Zeeland een 650 kilometer lange kustlijn, genoeg plek dus om lekker uit te waaien of te genieten van een zonnige dag op het strand. Met de vele zonuren die Zeeland jaarlijks heeft, is dit aantal zonnige dagen groot. Het landschap van Zeeland is erg gevarieerd, er zijn niet alleen de schone en brede stranden, maar Zeeland is ook het land van de weidse polders, mooie bossen en bloemdijken. Een uniek landschap, wat een prachtig decor is voor een wandel- of fietstocht. Er zijn routes genoeg.

Een weekend weg naar Zeeland naar een prachtige locatie

Zeeland heeft ook een behoorlijk aantal indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals de Deltawerken en het leuke en informatieve Deltapark Neeltje Jans. Maar ook de fraaie steden met een historisch centrum zoals Middelburg of Goes zijn een bezoek waard, net zoals de kleinere plaatsen waar vaak een gezellige sfeer heerst. Kamperland is één van die plaatsen. Een aantrekkelijke plek met levendige jachthavens, sfeervolle horecagelegenheden en tal van leuke winkeltjes. Ook het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard is gelegen in Kamperland. Op een prachtige locatie, direct achter de duinen van het Noordzeestrand. Het ruim opgezette vakantiepark heeft verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, een zwembad, fietsverhuur, midgetgolf en de mogelijkheid voor vakantiedialyse.

Verschillende accommodaties, ook groepsaccommodaties

Ook de accommodaties van het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard zijn een uitstekende keuze als het gaat om een weekend weg in Zeeland. Er zijn verschillende typen vakantievilla’s waardoor er voor ieder reisgezelschap wel een passende vakantiewoning is. Alle vakantiewoningen zijn compleet en comfortabel ingericht, sommigen hebben zelfs een sauna en/of een bubbelbad. U heeft de keuze uit een vrijstaande of geschakelde villa, waarvan sommige zelfs wel acht slaapkamers hebben. U kunt hier dus ook terecht voor een groepsaccommodatie. Gezellig met de hele familie of vriendengroep een weekendje naar Zeeland, een plek waar niemand zich hoeft te vervelen.

Lekker bezig zijn

Natuurlijk is een weekend weg naar Zeeland ook een ideale bestemming voor iedereen die iets met watersporten heeft. Of het nu gaat om een middag vissen, duiken, surfen of een andere sportieve activiteit die met water te maken heeft, in Zeeland kan het. Ook hiervoor is de locatie van het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard ideaal. Omringd door de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse meer zijn er genoeg mogelijkheden. Ook de voor de kinderen is het vakantiepark een prima locatie, niet alleen door de vele mogelijkheden op het park, maar ook omdat er genoeg te doen is in de omgeving. Zeehonden spotten, Mini Mundi of lekker spelen op het strand zijn enkele voorbeelden.

Energie opdoen in Zeeland

Een weekendje weg naar Zeeland heeft dus alle ingrediënten voor een heerlijke trip om weer nieuwe energie op te doen. Waarschijnlijk zal het vakantiepark in Kamperland u zo goed bevallen dat u hier graag nog een keertje voor een langere periode terugkomt.