Aankomst en vertrek

Reis info

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvangt je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 17.00 uur arriveert als je arrangement al op de aankomstdag begint.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij het Service point te melden.

Parkeren

Je kunt de auto parkeren op de voorziene parkeerplaatsen bij je vakantieverblijf. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken, niet op het gras en andere groenstroken! Auto's die niet in de vakken geparkeerd kunnen worden, kun je op de parkeerplaats voor bezoekers zetten.

Serviceset

Voor het gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin treft je praktische (schoonmaak)artikelen.

Wifi

Je kunt de wifi inlogcode vinden op de binnenzijde van het keukenkastje.

Toegang zwembad

Als gast van Noordzee Résidence De Banjaard heb je gratis toegang tot het zwembad op het park. Daarnaast kun je op vertoon van een toegangskaart, zwemmen in het subtropisch zwemparadijs op Roompot Beach Resort te Kamperland. Deze toegangskaart is verkrijgbaar bij het Service point van Noordzee Résidence De Banjaard.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen is mogelijk op maandag tot 17.00 uur en vrijdag tot 18.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, dan verzoeken wij je vriendelijk om tijdig contact op te nemen met het Service point via telefoonnummer 0031 (0)113 885 100.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.