Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 5.336 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Ton van der Lienden
Datum: 14 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

We hebben genoten. Fijn vakantieverblijf met ruime tuinen veel privacy. Voor herhaling varbaar.

Naam: Arnold van Vuuren
Datum: 14 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Fijn huis, voorzien van goede inventaris en een mooi gazon dat is omzoomd door functionele struiken en bomen wat buiten zitten in de schaduw aangevuld met een zeebriesje tot een lust maakt in deze tropische dagen. Het Helmgraspad is een kort doorgaand pad naar de Noordzee met een heerlijk strand. Kortom je kunt in de kortste keren buiten zonnen en zwemmen en als het weer het niet toelaat dan kun je altijd nog binnen zwemmen op loop afstand van het Servicepoint.

Verdere faciliteiten zijn ok. Jammer alleen, dat de mechanische ventilatie, die s nachts door een enkeling als hinderlijk wordt ervaren niet tijdelijk uitgezet kan worden, omdat de knop niet reageert/stuk is.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Hele mooie locatie aan het Banjaard Strand en vele mogelijkheden voor trips dichtbij zoals Veere, Middelburg, Neeltje Jans, en Vlissingen. Leuk ruim huisje, maar schoonmaken mag echt wel betere met name in de keuken. Ook de tuin was een beetje slordig bijgehouden en de BBQ zou beschikbaar moeten zijn voor de gasten :-) Erg vriendelijk personeel maar er lijkt een onderbezetting te zijn waardoor bediening in het restaurant bijv traag is - te traag als je met jongere kinderen bent.

Naam: Godelieve Celis
Datum: 13 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Huisje was echt niet netjes voor deze prijs dat we moesten betalen konden we nog zelf poetsen 🤨 dit hebben we nog nooit ergens meegemaakt ! En konden ook in het restaurant in de voormiddag nog geen ontbijt nemen

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Gelukkig was het ontzetten mooi weer, want anders was er werkelijk niets te doen op het park!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Fantastische plek om vakantie te houden!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Geweldige locatie en mooi ruim huis met veel privacy

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het park heeft dringend liefde nodig. Top locatie met een prachtig strand maar de huisje plus alles eromheen behoeft renovatie.

Naam: Tentua
Datum: 12 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Super naar ons zin gehad, mijn zoontje (9) en neefje (3) hebben 3 dagen alleen maar gebruik gemaakt van het zwembad en de speelhal.
Het verblijf was super modern,netjes en schoon ingericht. Verblijf was ook lekker ruim en huiselijk ingericht. De tuin lekker groot. Ondanks buren heb je toch privacy. Geen overlast van verkeer, feestjes,buren,schreeuwende kinderen.Rustige omgeving,nette park, Groot park maar alles is overzichtelijk.
Medewerkers super vriendelijk. We komen zeker weer een keer terug.

<