Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.976 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.7
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.7
  • Schoonmaak
    7.3
  • Service point
    8.6
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    7.9
  • Zwembad
    7.1

Bekijk 1.976 reviews

Naam: A.F.M. Anita Hollanders
Datum: 21 juni 2024

We hebben een fantastische week gehad. Alleen vinden we het jammer dat je bij lodge geen afrastering had voor je hond. Het winkelassortiment was opzicht wel goed maar de winkel had qua interieur uitstraling en vloer meer afgestemd mogen worden met de plaza. Voor de verdere rest ga zo door en we komen zeer zeker terug.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: A. Marijnissen
Datum: 21 juni 2024

Ik heb veel rust en privacy ervaren. Alle ruimte, ook voor m’n auto vind ik belangrijk. Het park is netjes onderhouden.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 juni 2024

Naar wens en volgens verwachting!
Fijn nieuw huisje, van alle gemakken voorzien.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

Fijn verblijf

Mooi en prima verzorgd park. Goede ligging nabij het strand. Wel rekening houden met het feit dat je op sommige stukken heel stijl naar beneden moet voor het strand.We hadden een prachtige woning. Ruim en met een vrije tuin! Park is erg groot, wij waren blij met onze fiets!

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

Een heel mooie park .

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

Heerlijk tot rust gekomen. Fotos kloppen met wat je krijgt. Strand toegang vlakbij. Faciliteiten op het park zijn voldoende

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Ruud
Datum: 15 juni 2024

Genoten van dit mooie park

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Jacques Van Steenbergen
Datum: 11 juni 2024

Positief.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Theo
Datum: 11 juni 2024

Wij hebben een fijne vakantie gehad in een rustig gelegen, goed voorzien huisje met een mooie tuin.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    10
  • Zwembad
    4
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.