Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3.697 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

prima park, goede ligging, als het de volgende keer het huis wel wordt schoongemaakt, komen we zeker terug.

Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Naam: G van de Kaa
Datum: 27 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Even lekker eruit aan zee.

Naam: Stephen Duurland
Datum: 27 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Mooi opgezet park met goede ligging om allerlei activiteiten te ondernemen, kom hier zeker nog een keer terug

Naam: SC Duijn
Datum: 27 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Vriendelijke dames in receptie. Vooral het adequate handelen bij ons aangeven dat om 07.15 werklui palen stonden te heien bij de aangrenzende accommodatie. Receptioniste reageerde begripvol en heeft er gelijk werk van gemaakt. Perfecte service.
Ligging aan strand is perfect. Goede ligging voor mooie uitstapjes zowel per fiets als auto. Vriendelijk ogend park. Erg aardige man in supermarkt. Park is al met al een aanrader.

Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het is een mooi vakantiepark. Alleen de schoonmaak van het huisje had wel wat beter gekund. Er lag op veel plaatsen nogal wat stof in het huisje, zoals in hoekjes en onder de bank.

Naam: Gerrit-Jan L.
Datum: 27 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben een hele fijne week gehad op het park met mooi weer. We zijn helemaal tot rust gekomen. Verbeterpunten zijn het verkeer op het park. Ook hebben we in de natte ruimte lange donkere haren gevonden van of de vorige gebruiker of de schoonmaakster.
We hebben genoten! Zeeland is prachtig.

Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het is een mooi park met een prachtige ligging en leuke speeltuinen voor kleine kinderen. Ik vond daarentegen dat de kindervilla die wij hadden niet erg schoon was: veel stof, een kleverige eettafel en kruimels op de bank. Daarnaast was de keuken inventaris erg schaars, weinig bestek en glazen en allemaal van glas - bij een kindervilla hadden we ook kinder/plastic bekers en borden verwacht. Los daarvan was het een prettig verblijf en hebben we genoten van onze tijd hier.

Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Als jong stel zonder kinderen had ik niet verwacht dat ik me zo zou vermaken op een vakantiepark. Het was ruim opgezet, op loopafstand van het strand en een heel comfortabel huisje. Overall: top ervaring met Roompot!

Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.