Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 857 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.1
  • Onderhoud
    7.6
  • Service point
    8.3
  • Vakantieverblijf
    7.9
  • Zwembad
    7

Naam: Nils Krüger
Datum: 23 februari 2024

Mooi park op een mooie plek vlak naast het strand en de Oosterscheldekering dat ruimtelijk is opgezet en waar je echt tot rust kan komen. De bedden en de zitbank in het verblijf zijn echt aan vervanging toe omdat deze niet lekker meer liggen en zitten. Wij zijn een daarom een dag eerder naar huis gegaan om weer in ons eigen bed te liggen en op onze eigen bank te zitten.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Fijn

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Mooi park, goed onderhouden. Alleen slecht in openingstijden. Supermarkt op aankomstdag tot 1630 open! Zwembad tot 1545. Minigolf tot 1300 uur. Servicepunt gebeld, niet opgenomen in de middag terwijl dit ook het noodnummer is. Restaurant dicht. Jammer.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Zwembad
    6
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    4
rating-pie
Naam: Henk.J Baaima
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Heerlijke vaklantie gehad in fantastisch huis

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    6
  • Zwembad
    6
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Helaas was er niet genoeg personeel om café/restaurant te openen. Althans de keuken. Keuze assortiment is zeer beperkt. Dit is niet aangegeven maar omdat ik ernaar vroeg werd me dit verteld. Openingtijden supermarkt beperkt.

Verder super tevreden en komen graag terug.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Loek Krancher
Datum: 19 februari 2024

Geweldige vakantiewoning in een goed onderhouden park en in een prachtige omgeving

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: G. Geurts van Kessel
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Rene Bertram
Datum: 19 februari 2024

Bij aankomst was de bar nog niet geopend en de koffiemachine in de centrale hal gaf een storingsmelding. Dus dan maar naar een strandtent voor een kopje koffie, helaas ook die was gesloten. Het park zelf is prachtig gelegen.
Het gehuurde huis had wat achterstallig onderhoud en we werden verrast door de aanwezigheid van zilvervisjes, ook aangetroffen op de beden op de bovenverdieping. Niet fris. Badkamer onder rook zeer muf!
Bij vertrek aanwezigheid van zilvervisjes gemeld, dat zou voor de volgende huurders worden opgelost. Tja daar had ik verder niets aan. Ik verwachte geen verlaging van de huurprijs maar een kopje koffie met gebak als tegemoetkoming was wel een geste geweest van begrip, jammer van deze gemiste kans.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    5
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    5
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.