Reviews

Noordzee Résidence De Banjaard scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.634 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Rudi Sturm17 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

1ste avond zeer veel last van lawaai burentot 04:30u snachts. Niemand bereikbaar, receptie gesloten.
Vuile was van vorige huurders heeft het hele weekend in bergplaats gelegen.
Graag ofwel receptie constant bemannen ofwel minstens een nummer waar men iemand kan bereiken ter beschikking stellen.

Anton Beijk15 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Zeer mooi onderhouden park, en zeer mooie ligging. De accommodatie is zeer mooi,

Annie15 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Prachtig gelegen aan zee

Anoniem15 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Heel fijn park mooie omgeving , genoeg plaatsjes om te bezoeken en mooie huisjes met plus punt dat ze omheind zijn .

Kremers15 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Zwembad

Kort en krachtig, we hebben een super leuk weekend gehad en zeker voor herhaling vatbaar

Anoniem14 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

fijn en mooi huis

Wesly Hermans12 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Lydia12 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Zwembad

mooi verblijf mooi park veel dingen te doen zijn spijtig genoeg in buiten seizoen geweest hebben al enkele keren vakantie door gebracht kleinkids tevreden zeker aanrader in vakantieperiode

Maarten12 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Anoniem12 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Dit was niet ons eerste verblijf op dit park; vorig jaar hadden we dezelfde accommodatie, maar dan op de Watergang. Een keurig en brandschoon huisje waar we het ontzettend fijn hebben gehad. Daardoor kwamen we ook dit jaar weer, maar het huisje op de Duinpan stond in schril contrast met onze vorige ervaring. Er hing al een vieze lucht bij binnenkomst en het huisje was echt vies.. Ik heb zelf een huisstofmijt allergie en heb het hele weekend verstopt gezeten; een bewijs dat de stofzuiger niet echt vaak gebruikt wordt.. Buiten lagen nog de blikken bier en de sigaren in de tuin.. de rest van de details zal ik maar besparen. Zo ver ik het kon lezen was het huis gecontroleerd door ene Heriberta.
Dit was wel een enorme tegenvaller; gelukkig heeft de zee een hoop goedgemaakt.

Met vriendelijke groet,

Familie Hautcourt