Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 april 2024

Schön und gut.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Marc Maas
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

Park is goed gelegen .

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    4
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

We Hadden een zeer aangename tijd
De accommodaties was zeer aangenaam en complete en good geleden.
Zeer good bedden.
Toelating van honden is een plus punt
Jammer dat de schoonmaakvan bepaalde ruimtes niet optimal was
Wij women hierop terug

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Riet Dhont
Datum: 12 april 2024

Het was een heerlijke verblijf, vlak bij de zee, ruim huis, mooi en proper. Ook heel goede Verwelkoming. Dank voor allés

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Theo Venhorst
Datum: 12 april 2024

Heerlijk verblijf gehad, alleen vuil linnengoed gehad en vuile borden, en eten van vorige bewoners! Let hier op, en zou je een 10 hebben.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    7
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.