Noordzee Résidence de Banjaard

Het park

Het park

Op Noordzee Résidence De Banjaard vindt u alles voor een onvergelijkbare vakantie in Kamperland. De locatie bevindt zich tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer wat de ideale uitvalbasis is voor al uw activiteiten in de provincie Zeeland. Op het park zelf is er een hoop te beleven. Wij zorgen voor een zorgeloze vakantie: kom en geniet!

Van alle gemakken voorzien

Wat heeft u nodig voor een perfecte vakantie in Kamperland? De Banjaard heeft voor elk wat wils. Ontspan in een ongedwongen sfeer met alle denkbare comfort. Noordzee Résidence De Banjaard biedt vele mogelijkheden voor recreatieve activiteiten direct op het park. Wie aan sport wil doen kan kiezen tussen snooker, minigolf, tafeltennis, bowling, zwemmen en nog meer opties. Voor onze kleine gasten zijn onze mascotte Koos Konijn en zijn Kids Club natuurlijk het hoogtepunt van de vakantie. Zingen, dansen, knutselen en spelen met de andere kinderen: leuk voor de kinderen - korte onderbreking voor de ouders. Zo kan men zich tijdens de familievakantie de ik-tijd veroorloven.

Keuze uit verschillende accommodaties

Lees meer over onze verschillende accommodaties op het park. Kies tussen een bungalow, een cottage of een luxe villa voor maximaal 18 personen. Alle woningen zijn modern en comfortabel ingericht. Hier zie je duidelijk de voordelen van de desbetreffende accommodatie: eigen sauna, direct aan het strand, vaatwasser, tuin, serre of garage. Kies op basis van uw persoonlijke behoeften en wensen!

Goed voorbereid

Met de plattegrond van het vakantiepark in Kamperland heeft u een duidelijk overzicht. Hier kunt u zien waar de verschillende woningtypen precies staan. Alle belangrijke punten zijn met kleur gecodeerd en met namen aangegeven. Zo kunt u snel het gewenste sportveld, de receptie, de speeltuin, of de route naar de bushalte vinden.

Roompot De Banjaard

Noordzee Residence De Banjaard
Noordzee Residence De Banjaard