Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Over Noordzee Résidence De Banjaard

Op Noordzee Résidence De Banjaard vindt u alles voor een onvergetelijke (strand)vakantie in Kamperland. De locatie bevindt zich tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer wat de ideale uitvalbasis is voor al uw activiteiten in de provincie Zeeland. Vanaf het park hoeft u maar de duinen over te steken om op het Banjaardstrand te kunnen ontspannen, wandelen, zwemmen en zonnen. Op het park zelf is er bovendien een hoop te beleven. Wij zorgen voor een zorgeloze vakantie: kom en geniet!

Wat heeft u nodig voor een perfecte vakantie in Kamperland? De Banjaard heeft voor elk wat wils. Ontspan in een ongedwongen sfeer met alle denkbare comfort. Noordzee Résidence De Banjaard biedt vele mogelijkheden voor recreatieve activiteiten direct op het park. Wie aan sport wil doen kan kiezen tussen snooker, minigolf, tafeltennis, bowling, zwemmen en nog meer opties. Voor onze kleine gasten zijn onze mascotte Koos Konijn en zijn Kids Club natuurlijk het hoogtepunt van de vakantie. Zingen, dansen, knutselen en spelen met de andere kinderen: leuk voor de kinderen - korte onderbreking voor de ouders. Zo kan men zich tijdens de familievakantie de ik-tijd veroorloven.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.