Noordzee Résidence De Banjaard - Vakantie Kamperland

Direct achter de duinen van het prachtige Noordzeestrand de Banjaard ligt het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard. Dit ruim opgezette luxe vakantiepark is een ideale plek voor een vakantie in Kamperland, een gezellig dorp op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland. Niet alleen de Noordzee ligt op korte afstand, maar ook het Veerse Meer. Hierdoor heeft men een groot aanbod aan watersportmogelijkheden. Door de vele winkeltjes en de sfeervolle jachthavens van Kamperland, trekt deze plaats veel bezoekers. Er heerst dus altijd een gezellige sfeer.

De prachtig omgeving ontdekken tijdens uw vakantie in Kamperland

Ook de omgeving van Kamperland heeft veel te bieden. U kunt de mooie plaatsen Middelburg of Zierikzee bezoeken of het inmiddels zo bekende Zoutelande gaan bekijken. Maar natuurlijk is een bezoek aan de Deltawerken eigenlijk een must. Ze liggen vlakbij het vakantiepark in Kamperland en in combinatie met het Deltapark Neeltje Jans is het een fantastisch uitstapje voor het hele gezin. Lekker wandelen of fietsen in de omgeving is ook een aanrader, met zoveel verschillende fietsroutes is uw uitzicht nooit hetzelfde. Weidse polders, fraaie bossen of pittoreske dorpjes, u komt het allemaal onderweg tegen. Als u geen fiets meegenomen heeft, kunt u er altijd een huren op het vakantiepark. Maar als u liever een bolderwagen huurt, dan kan dat ook.

Actief bezig zijn

In Zeeland zijn er verschillende natuurgebieden. Zo kunt u bijvoorbeeld zeehonden gaan spotten in het Nationaal Park Oosterschelde of de talrijke vogels bekijken in het natuurgebied Het Zwin. Maar ook de wandelroute van 4,5 kilometer op de Bloemendijken van Zuid-Beveland is een echte aanrader. Vakanties in Kamperland zijn een perfecte basis voor een afwisselende vakantie, u kunt hier natuurlijk heerlijk in de relaxstand gaan, maar ook actief bezig zijn. Surfen, vissen, zwemmen, duiken, varen of andere watersporten zijn alom vertegenwoordigd. Lekker uitwaaien op de 650 kilometer aan kustlijn of gewoon met de voetjes in het warme zand genieten van het mooie weer. Zeeland heeft namelijk een hoog aantal zonuren per jaar, waardoor de kans dat u hier een zonnige dag heeft een stuk groter is.

Een vakantie in Kamperland met alle comfort en luxe

Natuurlijk biedt de vakantiewoning op het Noordzee Résidence De Banjaard vakantiepark ook alle comfort die u tijdens een vakantie in Zeeland graag heeft. De mooie en luxe villa’s zijn er in verschillende variaties, sommige zelfs met sauna en/of bubbelbad. In bepaalde accommodaties kunt u de hond meebrengen op vakantie en er zijn ook accommodaties die volledig op kinderen zijn ingesteld. Zo is er voor ieder reisgezelschap de juiste accommodatie. Het vakantiepark heeft veel faciliteiten, zoals een zwembad met peuterbad, een minigolfbaan en een café. Er bestaat zelfs de mogelijkheid voor een vakantiedialyse.

Genieten van Zeeland

De fijnste vakanties in Kamperland beleeft u in het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard. Hier heeft u alles bij de hand om er een heerlijk verblijf van te maken. Deze vakantiebestemming is geschikt voor alle seizoenen en voor ieder reisgezelschap. Hier kunt u genieten van al het fraais wat Zeeland te bieden heeft.