Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: R Reijnen
Datum: 10 juni 2024

Huisje was gezellig ingericht maar niet zo schoon terwijl je wel schoonmaakkosten betaald
Huisje had mooie tuin met privacy
Miste wel tuinkussens, logbestanden was hard
Mooi park , dichtbij strand
Jammer dat inchecken zo laat is dan is de dag al bijna om eer je geïnstalleerd bent
Forse prijs huis huisje

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Hub Theunissen
Datum: 10 juni 2024

Voor ons dyalise belangrijk ( zwager)

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

goed verzorgd, gezellig en prachtige ligging aan het strand

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    6
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Eddy
Datum: 08 juni 2024

Mooi vakantiepark met alles wat we wilde voor deze vakantie

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Regina Berres
Datum: 07 juni 2024

Wir hebben een fijne week gehad en hebben ons fijn gevoeld! Het huisje is heel goed bevallen en was prima in orde! Wij komen zeker nog een keer terug! Groetjes

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Wim Verdonck
Datum: 27 mei 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 mei 2024

Fijn park om te vertoeven met diverse attracties in de omgeving

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2024

Das Haus war toll, mehr als ausreichend Platz für 6 Personen.
Leider war bei unserer Ankunft der Essbereich unzureichend oder gar nicht sauber.
Die Stühle klebten und waren voller Flecken.
Der Tisch ebenso.
Die Nachtische im OG hatten leider viele Getränkekränze.
Der Rest war aber sehr ordentlich und sauber.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.