Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Weekendje weg Zeeland

Een weekendje weg in Zeeland is een heerlijke manier om even lekker te ontspannen. Even weg van alle dagelijkse rompslomp en genieten van alle mooie dingen die Zeeland jou te bieden heeft. Om te beginnen heeft Zeeland een 650 kilometer lange kustlijn, genoeg plek dus om lekker uit te waaien of te genieten van een zonnige dag op het strand. Met de vele zonuren die Zeeland jaarlijks heeft, is dit aantal zonnige dagen groot. Het landschap van Zeeland is erg gevarieerd, er zijn niet alleen de schone en brede stranden, maar Zeeland is ook het land van de weidse polders, mooie bossen en bloemdijken. Een uniek landschap, wat een prachtig decor is voor een wandel- of fietstocht. Er zijn routes genoeg.

Culinair genieten in Zeeland

De provincie is ook ideaal voor een romantisch weekend weg of als je iets te vieren hebt. Goed eten hoort daarbij. De combinatie van zee en land zorgt ervoor dat de provincie een culinair paradijs is. Uit zee haalt men mosselen, oesters, kokkels en zilte groenten als lamsoor en zeekraal. Ook de Oosterscheldekreeft is zeker het proeven waard. De kreeft smaakt anders dan andere kreeften door een afwijkende DNA structuur. Hierdoor heeft de kreeft een fijnere en zachtere smaak. Van het land haalt men asperges en fruitsoorten als appels, peren en zwarte bessen. Tijdens een weekendje weg in Zeeland kun je bij sommige boeren zelfs je eigen fruit plukken of koop het groente en fruit bij één van de vele stalletjes die je langs de weg vindt. De zoetekauwen zullen Zeeland zeker niet verlaten zonder een bolus te eten. De bolus is een zoet gesuikerd broodje waarvan ook varianten bestaan met room ertussen. Het broodje is bij vrijwel alle Zeeuwse bakkers te verkrijgen. Ook de boterbabbelaars zijn een zoete lekkernij. Een blik babbelaars is ook een leuk souvenir om mee naar huis te nemen.

Ontdek de omgeving

Verblijf op Noordzee Résidence De Banjaard

Zeeland heeft ook een behoorlijk aantal indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals de Deltawerken en het leuke en informatieve Deltapark Neeltje Jans. Maar ook de fraaie steden met een historisch centrum zoals Middelburg of Goes zijn een bezoek waard, net zoals de kleinere plaatsen waar vaak een gezellige sfeer heerst. Kamperland is één van die plaatsen. Een aantrekkelijke plek met levendige jachthavens, sfeervolle horecagelegenheden en tal van leuke winkeltjes. Ook het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard is gelegen in Kamperland. Op een prachtige locatie, direct achter de duinen van het Noordzeestrand. Het Banjaardstrand direct bij park is in 2019 zelfs uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland. Het ruim opgezette vakantiepark heeft verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, een zwembad, fietsverhuur, minigolf en de mogelijkheid voor vakantiedialyse. Met de fiets is ook het zwembad op het nabijgelegen vakantiepark Roompot Beach Resort te bereiken. Als gast op Noordzee Résidence De Banjaard kun je hier gratis gebruik van maken.

Ontdek onze faciliteiten

Verschillende accommodaties

Ook de accommodaties van het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard zijn een uitstekende keuze als het gaat om een verblijf in Zeeland. Er is een ruim aanbod aan accommodatie waardoor er voor ieder reisgezelschap wel een passende vakantiewoning is. Alle vakantiewoningen zijn compleet en comfortabel ingericht, sommigen hebben zelfs een sauna en/of een bubbelbad. Je hebt de keuze uit een vrijstaande of geschakelde villa, waarvan sommige zelfs wel acht slaapkamers hebben. Je kunt op het park dus ook terecht voor een groepsaccommodatie. Met de last minute aanbieding kun je zelfs op korte termijn een verblijf boeken op Noordzee Résidence De Banjaard. Gezellig met de hele familie of vriendengroep een weekendje naar Zeeland, een plek waar niemand zich hoeft te vervelen.

Ontdek onze accommodaties
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.